Hey allemaal

Stel jezelf voor aan de hand van de vooropgestelde vragen. Wanneer je jezelf hebt voorgesteld wordt je automatisch verplaatst naar de groep "Leden" en heb je toegang tot het gehele forum.
Forum rules
Probeer onderstaande vragen zo duidelijk mogelijk te formuleren. Dit om de veiligheid van het forum en de leden te garanderen.

Lotgenoten: (indien je jezelf beschadigd)

Hoe ben je op dit forum terecht gekomen:
Wat is je relatie met zelfbeschadiging of automutilatie:
Wat verwacht je van dit forum:
Ben je op dit moment in behandeling of heb je professionele hulp:
Vertel nog wat meer over jezelf: (Bijvoorbeeld je leeftijd en hobby's)[/color]

Familie en omstaanders: (indien iemand in je nabije omgeving zich zelf beschadigd)

Hoe ben je op dit forum terecht gekomen:
Wat verwacht je van dit forum:
Hoe kunnen we jou helpen of naar wat ben je op zoek:
Post Reply
Skinny._.angel
Newbie
Posts: 1
Joined: 19 Apr 2020, 14:56

#1

Post by Skinny._.angel »

Lieve lotgenoten,

Ik ben Jill, 19 jaar. Ik ben op deze site gekomen door een bericht op een pro ana forum. Mijn relatie met zelf beschadiging is niet goed. Ik ben begonnen toen ik 15 was ik was in deze tijd erg depressief en vond dat ik niet meer mocht leven. Mijn moeder is dokter en in deze tijd was ik ook erg ziek dus wist dat ik niet op mijn armen kon beschadigen dus ben ik het gaan doen op mijn enkels en bovenbenen. Nu 4 jar later ben ik nog steeds depressief, heb ik een eetstoornis en snij ik ook nog eens. Ik hoop daarom hier steun te vinden, lotgenoten, jongens en meiden die weten hoe het is om hier doorheen te gaan en met wie ik er over kan praten zonder dat ik meteen in het ziekenhuis wordt gestopt. Ik loop bij een psychiater die mij helpt met mijn gedachten maar dit helpt totaal niet, hij snapt niet wat er in mijn hoofd omgaat en denkt alleen maar dat ik allemaal dingen verzin of gek ben. Mijn hobby’s zijn fotograveren, schrijven, boksen en lezen. Mijn favoriete kleur is zwart. Ik ben een groot muziek fan vooral van Twenty One Pilots, panic ar the disco, fall out boy, AC/DC etc. Ik hoop de we elkaar kunnen helpen en supporten! ☺️


This topic has 5 replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.


Register Login
 
Post Reply