Welkom bij Automutilatie of Zelfbeschadiging
Een forum voor lotgenoten, om elkaar te helpen en te steunen in de strijd tegen zelfbeschadiging.

Om deel uit te maken van dit forum moet u een GEREGISTREERD lid of AANGEMELD zijn.

Automutilatie of Zelfbeschadiging - Registratie

Door het bezoeken van “Automutilatie of Zelfbeschadiging” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “Automutilatie of Zelfbeschadiging”, “https://zelfbeschadiging.be”), ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Automutilatie of Zelfbeschadiging” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Ga je niet akkoord met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Automutilatie of Zelfbeschadiging”. Blijf je gebruik maken van “Automutilatie of Zelfbeschadiging”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboardoplossing die is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige website www.phpbb.nl. De phpBB-software maakt internetgebaseerde discussies mogelijk. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor wat wordt toegestaan of juist geweigerd als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Meer informatie over phpBB kun je vinden op https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige website www.phpbb.nl.

Je verklaart geen berichten te plaatsen die kwetsend, obsceen, vulgair, lasterlijk, haatdragend, dreigend, seksueel georiënteerd of enig ander materiaal bevat die de wetten van je eigen land, het land waar “Automutilatie of Zelfbeschadiging” is gehost of internationale wetgeving kunnen schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je provider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “Automutilatie of Zelfbeschadiging” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord, dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zónder je toestemming, kan “Automutilatie of Zelfbeschadiging” nóch phpBB verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.

Je gaat akkoord met het huishoudelijk reglement die zijn samengesteld door de beheerders van dit forum.: Bekijk het huishoudelijk reglement van dit Forum